Fanatik Galatasaraylı aşçıdan ilginç kutlama

Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), () - MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, fanatik Galatasaraylı restoran işletmecisi 45 yaşındaki Mehmet Ali Torlak, takımın şampiyonluğunu ilginç bir şekilde kutladı. Sarı-kırmızı renklerden oluşan...

26 Mayıs 2015 Salı 20:02
Fanatik Galatasaraylı aşçıdan ilginç kutlama






Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), () - MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, fanatik Galatasaraylı restoran işletmecisi 45 yaşındaki Mehmet Ali Torlak, takımın şampiyonluğunu ilginç bir şekilde kutladı. Sarı-kırmızı renklerden oluşan pilav yapan Torlak, vatandaşlara dağıttı. 
Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'ın zaferini, Turgutlu'da köfte üzerine restoran işleten fanatik Galatasaray taraftarı Mehmet Ali Torlak, şampiyonluğu ilginç bir şekilde kutladı. Torlak, Çınarlı Mevkii'ndeki işyerinde gıda boyası kullanarak sarı-kırmızı renklerde yaptığı 250 kişilik, pilavı vatandaşlara dağıttı.
Ailecek fanatik Galatasaraylı olduklarını vurgulayan Torlak, "10 yıl önce de sarı kırmızı renklerinde köfte yapmıştım. Bu yıl şampiyonluk üzerine pilav yapıp vatandaşlara dağıttım. Bize şampiyonluk yaşatan takımıza, yönetime futbolculara Allah razı olsun" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.