Hayvanlar için podyuma çıktılar

DÜZCE'nin Akçakoca İlçesi'nde Çevre ve Yaşam Hakkı Platformu üyesi Perihan Kulak'ın hayvanların yararına düzenlediği defilede genç kızlar podyuma çıktı.

01 Haziran 2015 Pazartesi 12:30
Hayvanlar için podyuma çıktılar






Hayvanlar için podyuma çıktılar

DÜZCE'nin Akçakoca İlçesi'nde Çevre ve Yaşam Hakkı Platformu üyesi Perihan Kulak'ın hayvanların yararına düzenlediği defilede genç kızlar podyuma çıktı. Defileden elde edilen gelirle sokak hayvanları için mama alınarak, barınağın ihtiyaçları giderilecek.
Akçakoca Çevre ve Yaşam Hakkı Platformu üyesi Perihan Kulak hayvanların yararına defile düzenledi. Akçakoca Sky Tower Otel'de düzenlenen defile için biletler 25 TL'den satılırken, 200 kişi defileyi izledi. Perihan Kulak'ın hazırladığı 50 parçadan oluşan abiye ve plaj kıyafetlerini genç kızlar podyuma çıkarak sundular. Perihan Kulak defileden elde edilen gelirle Akçakoca Hayvan Barınağı'na tente ve sokak hayvanları için kuru mama alacaklarını belirterek, "İlk defa hayvanlar yararına bir defile düzenledik. Defilenin devamını Düzce ve Ereğli'de yapmayı planlıyoruz. Barınaklar hayvanların bakıldığı yer değil, onların rehabilite edildiği, bakımlarının yapılıp tekrar doğaya bırakıldığı bakım evleridir" dedi.

FOTOĞRAFLAR
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.