İstanbul'da Yağış Ve Sert Rüzgar Etkili Oluyor

İSTANBUL'DA gün içerisinde aralıklarla yağan yağmur, akşam saatlerinde esen rüzgar ile birlikte etkili oldu. Gün içerisinde aralıklarla yağan yağmur akşam saatlerinde esen rüzgar ile birlikte etkili oldu. Kadıköy'de vatandaşlar rüzgar...

28 Eylül 2014 Pazar 00:50
İstanbul'da Yağış Ve Sert Rüzgar Etkili Oluyor






İstanbul'da Yağış Ve Sert Rüzgar Etkili Oluyor

İSTANBUL'DA gün içerisinde aralıklarla yağan yağmur, akşam saatlerinde esen rüzgar ile birlikte etkili oldu.



Gün içerisinde aralıklarla yağan yağmur akşam saatlerinde esen rüzgar ile birlikte etkili oldu. Kadıköy'de vatandaşlar rüzgar ve yağmur nedeniyle zor anlar yaşarken, bazı vatandaşlar yanlarında bulunan şemsiyelerini açarak yağmurdan korunmaya çalıştı. Yollarda ise yağmur nedeniyle kısa sürede su birikintileri oluştu.

İDO SEFERLERİ İPTAL

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Marmara denizindeki kötü hava şartları nedeniyle yarın sabah yapılacak bazı seferlerin iptal edildiğini açıkladı.
Yapılan açıklamaya göre iptal edilen hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsü seferleri şöyle:

28-09-2014 07:00 Yenikapi - Bandirma Hızlı Feribot
28-09-2014 08:40 Kadikoy-Yenikapi-Bursa Deniz Otobüsü
28-09-2014 09:00 Bursa-Yenikapi-Kadiköy Deniz Otobüsü


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.