Köyde 4 kişinin öldügü çatışma ile ilgili 7 kişi tutuklandı

Bayram KAPLAN/İDİL (Şırnak), () - ŞIRNAK'ın İdil ilçesine bağlı Yağmurca köyünde geçen hafta çıkan ve 3'ü kadın 4 kişinin yaşamını yitirdiği, 13 kişinin yaralandığı iki aile arasındaki silahlı çatışma ile ilgili gözaltına...

02 Nisan 2015 Perşembe 11:08
Köyde 4 kişinin öldügü çatışma ile ilgili 7 kişi tutuklandı






Bayram KAPLAN/İDİL (Şırnak), () - ŞIRNAK'ın İdil ilçesine bağlı Yağmurca köyünde geçen hafta çıkan ve 3'ü kadın 4 kişinin yaşamını yitirdiği, 13 kişinin yaralandığı iki aile arasındaki silahlı çatışma ile ilgili gözaltına alınan 11 kişiden 7'si tutuklanarak cezaevine konuldu.  İdil ilçesine bağlı Yağmurca köyünde geçen hafta Yağan ile Çalış aileleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve çatışmanın durması için kendilerini kurşunlara siper eden 3'ü kadın 4 kişinin yaşamını yitirdiği, 13 kişinin yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili 11 kişi gözaltına alındı. Dün akşam İdil Adliyesi'ne çıkarılan 11 kişiden 4'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Kahraman Çalış, Cengiz Çalış, Ali Yağan, Abdulkadir Yağan, Mehmet Çetik, Şerif Çetik ve Turan Çalış tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.