Park Inn by Radisson Ataturk Airport'ta rüya gibi düğün

Park Inn by Radisson Istanbul Ataturk Airport en mutlu gününüzü bir rüyaya çeviriyor

21 Temmuz 2015 Salı 12:42
Park Inn by Radisson Ataturk Airport'ta rüya gibi düğün









Park Inn by Radisson Istanbul Ataturk Airport en mutlu gününüzü bir rüyaya çeviriyor

Dünyanın en büyük otel gruplarından Carlson Rezidor’un Türkiye'ye taşıdığı Park Inn by Radisson Istanbul Ataturk Airport rüya gibi düğünlerin en önemli adreslerinden biri oluyor. Yeni evliler, akıllardan silinmeyecek düğünlerini Park Inn by Radisson Istanbul Ataturk Airport’ta gerçekleştiriyor.

Hayatlarını güzel bir organizasyonla birleştirmeye karar veren çiftleri masal tadında bir düğün Park Inn by Radisson Istanbul Ataturk Airport'ta bekliyor. Park Inn by Radisson Istanbul Ataturk Airport'tun lüks kapalı alan düğünleri için uygun olan 422 metrekarelik bir balo salonu ve terası, 300 kişiye kadar davetliyi ağırlayabiliyor. Çiftlerin düğün hayallerinin gerçekleşmesi için her çifte özel hazırlanan düğün paketleri ise çiftlerin aradığı her şeyi sunuyor.

Paket içeriğine göre mekanda gerçekleştirilen özel düğün planlaması hayallerdeki düğünü gerçeğe dönüştürme fırsatı veriyor. Düğün günü heyecanlı geceye hazırlanan gelin, damat ve aileleri için iki adet hazırlık odası sunulurken, gece superior odada konaklayacak gelin ve damat, en önemli geceleri için alternatif düğün menüleri içinde kendilerine en uygun benzersiz menüyü ve düğün pastasını seçebiliyor.

Çiftin önemle hazırlandığı düğün öncesi hoş geldiniz kokteyli pakete dahil olurken, yeni evli çifte ertesi günü ücretsiz balayı kahvaltısı sunuluyor. Mutluluğa beraber adım atan çiftler, Park Inn by Radisson Istanbul Ataturk hayatları boyunca unutamayacakları bir düğünü gerçekleştiriyor.

Park Inn® by Radisson Hakkında

Park Inn® by Radisson rekabet edilebilir fiyatlarda, sıcakkanlı ve misafirperver hizmet sunan yeni ve enerjik orta ölçekli otel markasıdır. Park Inn by Radisson Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da faaliyet gösteren ve yapım aşamasında olan 207’den fazla otele sahiptir. Hem iş hem de tatil amaçlı seyahat edenlerin ilgisini çekmek amacıyla, marka müşterilerine“Park Inn Essentials.” olarak adlandırılan çeşitli imkânlar sunmaktadır. Bunlardan bazıları ücretsiz yüksek hızlı internet erişimi, spor ve iş merkezi, restoran ve ücretsiz kahvaltılardır.

Park Inn by Radisson, Quorvus Collection, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza® and Country Inns & Suites ByCarlsonSM markalarını da içeren Carlson Rezidor Hotel Group’un bir parçasıdır. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için www.parkinn.com internet sitesi ziyaret edilebilir.

Son Güncelleme: 21.07.2015 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.