Tur otobüsü kazası Denizlili turizmcileri üzdü

DENİZLİ Pamukkale Turizm Derneği Başkan Vekili Ali Aktürk, kentte meydana gelen, 3'ü Rus, diğeri Kazak 4 kişinin öldüğü, 38 kişinin ise yaralandığı tur otobüsü kazasının turizmcilerde üzüntü yarattığını söyledi. Serinhisar'da...

07 Ağustos 2015 Cuma 15:03
Tur otobüsü kazası Denizlili turizmcileri üzdü






DENİZLİ Pamukkale Turizm Derneği Başkan Vekili Ali Aktürk, kentte meydana gelen, 3'ü Rus, diğeri Kazak 4 kişinin öldüğü, 38 kişinin ise yaralandığı tur otobüsü kazasının turizmcilerde üzüntü yarattığını söyledi.
Serinhisar'da dün meydana gelen trafik kazasında; yağmurdan kayganlaşan zeminde karşı şeride geçerek takla atan otobüsteki yolculardan 4'ü öldü, 38'i ise yaralandı. Pamukkale Turizm Derneği Başkanı Ali Aktürk, konuyla ilgili açıklama yaptı. Ölenlerin yakınlarına başsağlığı dileyen Aktürk, "Kazayı haber alır almaz olay yerine hemen ulaştık. Dernek olarak yaralı misafirlerimizin hastanelerde tek tek gezerek ilgilenmeye çalıştık. Rehberler sağlayarak iletişimi kolaylaştırdık. Hayatını kaybeden turistlerin cenaze işlemleri devam ediyor. Turizm camiasının başı sağ olsun. Ülkenin her yerinde bu tür üzücü kazalar oluyor ve biz turizmcileri çok üzüyor. Dünyanın her yerinde kazalar oluyor. Gönül istiyor ki olmasın. Ülkemizde güvenli turizm yaptırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye gayet güvenli bir bölgedir. Rus turistlerimizi bekliyoruz. Benim eşim de Rus vatandaşı" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.