Umreye uğurlama töreninde kalp krizi geçiren imam öldü

Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne), () - EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde umre ziyaretine gidecekler için Hersekzade Ahmet Paşa Camii’nde düzenlenen uğurlama töreninde kalp krizi geçiren imam 51 yaşındaki Şaban Tiryakioğlu, kaldırıldığı...

12 Mart 2015 Perşembe 13:19
Umreye uğurlama töreninde kalp krizi geçiren imam öldü






Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne), () - EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde umre ziyaretine gidecekler için Hersekzade Ahmet Paşa Camii’nde düzenlenen uğurlama töreninde kalp krizi geçiren imam 51 yaşındaki Şaban Tiryakioğlu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kutsal topraklara gidecek umre kafilesi için Hersekzade Ahmet Paşa Camii’nde uğurlama töreni düzenlendi. Programa katılan Keşan Tahta Cami imamı Şaban Tiryakioğlu bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Kalp krizi geçiren Tiryakioğlu, çevredekiler tarafından götürüldüğü özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama döndürülemedi. Evli ve 2 çocuk babası Şaban Tiryakioğlu’nun Enez İlçesi’ne bağlı Çavuşköy’de toprağa verileceği bildirildi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.