Yalova’da gençler yürüdü

YALOVA’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından 'Gençlik Yürüyüşü' düzenlendi. Yalova’da düzenlenen  ‘Gençlik Yürüyüşü’, Gençlik...

19 Mayıs 2015 Salı 13:26
Yalova’da gençler yürüdü






YALOVA’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından 'Gençlik Yürüyüşü' düzenlendi.
Yalova’da düzenlenen  ‘Gençlik Yürüyüşü’, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden başlatıldı. Öğrenci, izci, sporcu, halk oyunu ekipleri ve çok sayıda kişiden oluşan kortej yürüyüşü Gazipaşa Caddesi güzergahından Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürdü.
Dev Türk bayrağı ve Atatürk’ün portresinin olduğu bayrakları açan öğrenciler çevredeki vatandaşlardan da alkışlarla destek aldılar. Programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Gençlik Merkezi Müdürü Osman Gül ile şube müdürleri, müdür yardımcıları ve daire personeli katıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.