Yarış Bitti, Güzellikleri Kaldı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde 150 teknede yaklaşık 1500 kişinin katıldığı 26'ncı Bodrum Cup Uluslararası Yelkenli Yat Yarışları'nı çok sayıda basın mensubu ve sporsever takip etti. Sona eren yarışların ardından birbirinden güzel...

28 Ekim 2014 Salı 09:23
Yarış Bitti, Güzellikleri Kaldı






MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde 150 teknede yaklaşık 1500 kişinin katıldığı 26'ncı Bodrum Cup Uluslararası Yelkenli Yat Yarışları'nı çok sayıda basın mensubu ve sporsever takip etti. Sona eren yarışların ardından birbirinden güzel fotoğraflar kayıtlara geçti.
Bodrum'da bu yıl 26'ncı kez düzenlenen ve Bodrum- Kilimli (Kalimnos)-Kalalimnos- Yalıkavak- Bodrum etaplarında düzenlenen yelkenli yat yarışları fırtına ve güneşli havası ile yatçılara hem zor hem de keyifli anlar yaşattı. Yarışların ardından konserlerin verildiği, kıyafet yarışlarının düzenlendiği etkinlikte teknelerin Ege Denizi üzerinde gün batımında ortaya çıkardığı manzara ile yatçıların birinci olmak için verdikleri mücadele sırasında harcadıkları çaba objektiflere yansıdı. Yarışların ardından renkli görüntülerin ortaya çıktığını hatırlatan Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, "Bodrum Cup yarışları sadece yarış heyecanı ile değil Bodrum ve koyları, Ege'nin güzellikleri ile de görenleri büyülendiriyor heyecanlandırıyor; yarışları takip eden yaklaşık 45 yerel ve ulusal basın mensubu aracılığı ile bu güzellikleri tüm dünya ile paylaşacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.