Ertuğrul Sağlam 43. yaş gününü gazetecilerle kutladı

19 Kasım 2012 Pazartesi 12:24
Ertuğrul Sağlam 43. yaş gününü gazetecilerle kutladı






BURSA (CİHAN)- Mersin İdman Yurdu'nu 3 - 0 yenerek büyük moral bulan Bursaspor'da yüzler gülerken bugün de teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, 43. yaş günü gazetecilerle birlikte kutlandı.

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta maçında dün akşam Mersin İdman Yurdu'nu 3-0 gibi farklı bir skorla yenen Bursaspor, ligin 13. haftasında karşılaşacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

BANGURA VE FORSELL A2'DE

Antrenmanda dünkü karşılaşmada forma giyen oyuncular, ısınma ve açma germe çalışmalarının ardından yenileme çalışması gerçekleştirdiler.

Ertuğrul Sağlam, Bangura, Forsel, Okan ve Murat Yıldırım'ı A2 takımının Kardemir Karabükspor ile oynayacağı karşılaşmaya gönderdi. Kaleci Yavuz Özkan sakatlığı nedeniyle salonda çalıştı.

SAĞLAM'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Bu arada, antrenman öncesi yeşil - beyazlı futbolcular ve basın mensupları teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın 43. doğum gününü kutladı. Saha kenarında pastanın mumlarını üfleyen genç çalıştırıcı, basın mensuplarına teşekkür etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.