Erzincan Belediyesi, 5 yılda 100 yeni park hedefliyor

18 Ekim 2012 Perşembe 12:30
Erzincan Belediyesi, 5 yılda 100 yeni park hedefliyor






ERZİNCAN (CİHAN)- Erzincan Belediyesi'nin SODES projeleri kapsamında yürüttüğü 'Sağlıklı Yaşam İçin Hızlı Adımlar' adlı proje ile Mengüceli Mahallesi bir yürüyüş yoluna kavuştu.

Mahallenin güneyindeki yeşil bant yeniden şekillendirilerek, bu alanda bir yürüyüş parkuru inşa edildi. Çalışmaların devam ettiği bölgede, çevre düzenlemeleri de yürütülüyor. Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şireci, yeşil alan çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini, özellikle son iki yılda vasıflı yeşil alanlar inşa ettiklerini ifade etti. Artık yeşil alanlarımızı spor alanı gibi, rekreasyon alanı gibi inşa ediyoruz diyen Şireci, Spor aletleri, yürüyüş yolları, oturma alanları kuruyoruz. Erzincan'a yakışır yeşil alanlar inşa ediyoruz. Son üç yılda inşa ettiğimiz yeni park sayısı 85. Bu sayı önümüzdeki yıl 100'ü geçecek. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.