Filipo Dinar taraftarının gözdesi oldu

26 Kasım 2012 Pazartesi 18:11
Filipo Dinar taraftarının gözdesi oldu






AFYONKARAHİSAR (CİHAN)- Ankaragücü hayalleri ile Türkiye'ye gelen ve transfer yasağı nedeni ile ortada kalan Filipo Keyi'ye Dinar Belediyesi sahip çikti. Ankaragücü'ne imza atamayan, ancak bir sezon amatör kulüplerde futbol oynaması gerektiğinden, Manavgat Belediyespor'da idmanlara çıkan Filipo'dan, lisans masrafı çok görüldüğü için vazgeçilmişti. Nijeryalı futbolcu Filipo Keyi'ye Dinar Belediyespor sahip çıktı.

Lisans bedelinin 4 bin TL olması nedeni ile Manavgat Belediyespor'dan sonra seneyi idmansız geçirmemek için şansını başka bir amatör kulüpte arayan Nijeryalı futbolcu Filipo Keyi'ye Afyonkarahisar Süper Amatör kulüplerinden Dinar Belediyespor sahip çıktı.

Ligde oynanan sekiz maçta; 20 puanla lider bulunan Dinar Belediyespor'da oynadığı futbol ile göz dolduran Nijeryalı Filipo, takımın Teknik Direktörü Muhammet Yılmaz ile birlikte hem Dinar Belediyespor'un hem de taraftarın gözdesi oldu. Özellikle çocuk yaştaki taraftarların ilgi odağı olan futbolcuyu sokakta da halk bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Türkiye'ye futbol oynamak için gelen, mütevazılığı ve efendiliğinin yanında ayrıca iyi bir Beşiktaş taraftarı da olan Filipo'nun en büyük hayali Ankaragücü formasını giymek. Türkçe öğrenmek için dersler de alan Filipo, sezon sonunda Dinar Belediyespor'un şampiyonluğunun ardından her zaman hayal ettiği Ankaragücü formasını giymek istediğini söyledi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.