Firari hükümlü berberde yakalandı

04 Aralık 2012 Salı 11:32
Firari hükümlü berberde yakalandı






SAKARYA (CİHAN)- Hırsızlık ve adam yaralama suçlarından kesinleşmiş 8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü, İstanbul'da berberde tıraş olduğu sırada yakalandı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, Kadıköy Ağır Ceza Mahkemesi, Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi ve Sakarya 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hırsızlık ve adam yaralama suçlarından görülen davalarda hakkında tutuklama kararı çıkarılan ve kesinleşmiş 8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan Vedat O.'nun (45) İstanbul'da olduğunu belirledi. Polis ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda Vedat O.'yu Avcılar İstiklal Caddesi'nde bir berberde tıraş olurken buldu. Berber koltuğundayken polisi karşısında gören firari hükümlü, büyük şaşkınlık yaşadı.
Yakalanan Vedat O., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.