Habertürk'te Soma faciası haberinde büyük gaf

301 kişinin hayatını kaybettiği Soma faciası haberlerini aktaran tecrübeli muhabir Veyis Ateş'in canlı yayındaki sözleri şoke etti

17 Mayıs 2014 Cumartesi 14:12
Habertürk'te Soma faciası haberinde büyük gaf






Habertürk'te Soma faciası haberinde büyük gaf

301 kişinin hayatını kaybettiği Soma maden faciası haberlerini aktaran tecrübeli muhabir Veyis Ateş'in canlı yayında söylediği sözler şok etkisi yarattı.

Son açıklamalarla 301 kişinin hayatını kaybettiği Soma maden faciası ile ilgili Habertürk'te muhabir olan Veyis Ateş'in canlı yayında söylediği sözler şok etkisi yarattı.Dün akşam yayınlanan programda  muhabir Veyis Ateş bir anons yaptı.Soma özel yayınında tam program bitimine yayın şaşırtan bir gafta bulundu.Muhabir canlı yayında Sayın seyirciler iyi bir haberle, kısmen iyi sayılacak bir haberle, sekiz işçimizin daha cesedine ulaşıldı haberiyle programımızı bitiriyoruz" şeklinde konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.