Hırsızlık zanlıları saatler süren kovalamaca sonucu yakalandı

12 Temmuz 2011 Salı 17:29
Hırsızlık zanlıları saatler süren kovalamaca sonucu yakalandı






BALIKESİR (CİHAN)- Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı bir köydeki evden hırsızlık yaptığı iddia edilen iki şahıs, jandarma tarafından kovalamaca sonucu yakalandı. Adli makamlara sevk edilen zanlıların, çok sayıda hırsızlık kaydı bulunduğu belirtildi.Avcılar köyündeki bir sitede bulunan bir evden fotoğraf makinesi ve 800 euro para çaldığı öne sürülen K.Ö ve S.Y., o sırada bölgede devriye gezen jandarma ekibinin fark etmesi üzerine araçlarıyla kaçmaya başladı. Kaçarken aynı bölgede bir zeytin bahçesine girdiler. Bahçedeki bir motorlu testere, bir miktar bakır kablo ve bir aküyü de araca yükledi.
Takibini sürdüren jandarma ekibiyle karşılaşan iki zanlı, çalıntı eşyaları zeytinlik alanda atarak tekrar kaçmaya başladı fakat sıkı bir takip sonucunda yakalandılar. Zanlıların kullandığı aracın, trafikten men kararı olduğu öğrenildi. Jandarma, araca el koyarak otoparka çekti. Zanlılar K.Ö ve S.Y., adliyeye sevk edildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.