Kırşehir'de 100 kilo esrar ele geçirildi

15 Aralık 2011 Perşembe 13:07
Kırşehir'de 100 kilo esrar ele geçirildi






Kırşehir'de narkotik ekipleri 100 kilo esrar maddesi yüklü kamyonu yakaladı. Yakalanan araçta bulunan şahıslar araçtan atlayarak kaçmaya başladı. Polisle uyuşturucu tacirleri arasında nefes kesen kovalamaca başladı. Bir apartmanın bodrum katında kıstırılan şahıs polisin filmleri aratmayacak operasyonuyla yakalandı. Kırşehir Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri aldıkları istihbaratı değerlendirerek, Doğu'dan Batı'ya büyük miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Şehrin girişinde konuşlanan ekipler, takip ettikleri 06 UP 137 plakalı aracı durdurmaya çalıştı. Ekiplerin üzerine süren şoför kaçmaya başladı. Araçla yaklaşık yarım saat kovalamaca ekipler aracı Kayabaşı Mahallesinde sıkıştırdı.
Polisi görünce araç sürücüsü polise teslim olurken, şoförün yanında bulunan Ersin Ağlı(26) polislerden kaçmaya başladı. Ekiplerle kaçan şahısla filmleri aratmayacak yaya kovalamaca başladı. Bir apartmanın bodrum katında şahıs kıstırılırken bütün ekipler binanın etrafını sardı. Şahsı yakalamak için operasyon başladı. Film sahnelerini aratmayan operasyon ise kameralara saniye saniye yansıdı. Şahsın elinden yaralı olduğu öğrenilirken tedavisi yapılmak üzere hastaneye götürüldü. KAÇAN ARAÇTA 100 KİLO ESRAR ÇIKTI Öte yandan polis tarafından yakalan minibüste yapılan aramada yaklaşık 100 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Olay yeri inceleme ekipleri aracı didik didik ararken iz ve delilleri en küçük ayrıntısına kadar aldı. Araç incelenmek üzere Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Konuyla alakalı çok yönlü soruşturma devam ediyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.