Orduspor: 100. karşılaşmayı kazanmak istiyoruz

16 Ekim 2012 Salı 15:21
Orduspor: 100. karşılaşmayı kazanmak istiyoruz






ORDU (CİHAN)- Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, Sanica Boru Elazığspor karşılaşması hazırlıklarının sürdüğünü söyledi.

Yıldırım, bu hafta kendi sahalarında Süper Lig'in 100. karşılaşmasına çıkacaklarını belirterek, Evimizde oynayacağımız bu karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. diyerek şunları söyledi:

Bizim için zorlu bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Hocası yeni değişmiş olması nedeni ile ekstra motive olmuş bir takıma karşı oynayacağız. Evimizde bugüne kadar kaybetmemenin morali ve seyirci avantajımızı kullanarak 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Takımımız çok iyi hazırlandı. Bu karşılaşmayı da kazanacağımıza inanıyoruz. dedi.

Sanica Boru Elazığspor karşılaşmasını kazada hayatını kaybeden taraftarları Damla için kazanmak istediklerini belirten Yıldırım, Motosiklet kazası sonucu Damla Aktepe'yi kaybetmiştik. Bu karşılaşmanın galibiyetini Damla'ya hediye edeceğiz. Taraftarlarımız bizim için çok önemli bu önemin bilinci ile aramızdan ayrılan taraftarlarımızı asla unutmayacağız. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.