Şahinbey Belediyesi kurban satış ve kesim yerlerini belirledi

17 Ekim 2012 Çarşamba 13:59
Şahinbey Belediyesi kurban satış ve kesim yerlerini belirledi






GAZİANTEP (CİHAN)- Şahinbey Belediyesi ilçe genelinde 9 noktada satış ve 57 noktada kurban kesim yeri belirledi. Belediye bu çalışmalara ek olarak ilçe genelinde 180 bin adet kurban poşeti dağıtacak.

Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belirlenen kurban kesim yerleri sayesinde vatandaşların sağlıklı ve hijyen bir ortamda kurbanlarını keseceklerini söyledi. Başkan Tahmazoğlu, Belediye tarafından belirlenen bu noktalarda Diyanet Vakfı ve Şahinbey Kaymakamlığınca görevlendirilen yeterince kasap görev yapacak. Kasaplar küçükbaş hayvanları 30 TL, büyükbaş hayvanları ise 150 TL karşılığında keserek vatandaşımıza teslim edecektir. dedi.

Başkan Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi olarak 180 bin adet kurban poşeti dağıtımı yapılacağını belirterek, kurban poşetlerinin Tüm ilçe genelinde ve kurban kesim yerlerinde dağıtılacağını, böylelikle kurban atıklarının çevreyi kirletmesinin önleneceğini kaydetti.

Şahinbey Belediyesi kurban kesim ve satış noktaları şöyle: Karataş Uzay çatılı pazar yeri, Karataş Dr. Sadık Ahmet İlköğretim Okulu yanı, Güneykent Kocatepe İlköğretim Okulu yanı, Binevler Bahattin Kayalı İlköğretim Okulu yanı, 23 Nisan İlköğretim Okulu yanı, 25 Aralık Mahallesi Şehreküstü İtfaiyesi içi, Serinevler Mahallesi Pakize Kemal Öğücü İlköğretim Okulu yanı, 23 Nisan uzay çatılı pazaryeri içi, Kırkayak Parkı Büyükşehir Belediyesi Kreşi bahçesi, Öğretmenevleri Mahallesi Kenan Evren İlköğretim Okulu bahçesi, Yeditepe Mahallesi Deniz Semt pazarı, Gaziantep Lisesi arkası otopark, Ahmet Çelebi Öğrenci Yurdu, Şahinbey Şehitler Kültür ve Eğitim Derneği, Hoşgör Fatih Kuran Kursu, hava alanı yolu üzeri Yeşilkent Mezarlığı yanı, Deniz Mahallesi Üçler Halı Saha arkası ve Yeditepe Mahallesi Bağlarbaşı Öğrenciye Yardım Derneği, Atatürk Lisesi bitişiğinde bulunan Köylü Garajı, Beydilli Mahallesi Şanlıdere Caddesi Hatice Karslıgil İlköğretim Okulu karşısında bulunan trafo arkasındaki boş alan, Bozoklar Mahallesi Mehter Sokak ile 11 nolu sokağın kesiştiği boş alan, Kahvelipınar Mahallesi Özdemir Caddesi ile 77 nolu caddenin kesiştiği boş alan, Kolejtepe Mahallesi, İnönü Caddesi, Keleşhoca Mağarası içi, 60.Yıl Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi, eski halk ekmek fabrikası bitişiğindeki boş alan, İstiklal Mahallesi, 140 nolu cadde ile 150 nolu caddenin kesiştiği yerde bulunan boş alan, Yeditepe Mahallesi Deniz semt pazarı yanındaki boş alan ve Karataş Mahallesi 418 nolu cadde. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.