Şehit er Ömer Dursun'un evinde yas var

25 Eylül 2011 Pazar 15:24
Şehit er Ömer Dursun'un evinde yas var









Siirt'in Pervari ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Er Ömer Dursun'un Kağıthane'deki evinde yas var.

Şehidin ağabeyi Oktay Dursun (29) ve arkadaşları Gültepe Haşmet Sokak'ta Türk bayraklarıyla süslenen evin önünde taziyeleri kabul etti.

Dursun, AA muhabirinin sorularını cevaplayarak, babalarının 7-8 yıl önce vefat ettiğini söyledi. 5'i erkek, 3'ü kız olmak üzere toplamda 8 kardeş olduklarını belirten Dursun, kardeşlerinin anneleriyle birlikte yarın Sinop Dereözü köyünde yapılacak cenaze törenine katılmak için yola çıktıklarını söyledi.

Kardeşi ile en son 3 gün önce telefonda konuştuğunu anlatan Dursun, ''Ömer aradı. Halimizi, hatırımızı sordu. Bunun dışında özel bir durumdan bahsetmedi'' dedi.

Dursun, kardeşinin askere gitmeden önce kendisiyle birlikte yufka işinde çalıştığını ifade ederek, ''Terhisine 72 gün vardı. Döndüğünde de birlikte çalışıp ailemize bakmaya devam edecektik, ama olmadı'' diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.