Sevilen müdür için veda programı düzenlendi

18 Ekim 2012 Perşembe 11:58
Sevilen müdür için veda programı düzenlendi






ZONGULDAK (CİHAN)- Edirne Tapu ve Kadastro 14. Bölge Müdürlüğü'ne şube müdürü olarak atanan Zonguldak'ın Devrek ilçesi Tapu Sicil Müdürü Ömer Aycan, ilçeye veda etti.

17 yıldır Devrek'te görev yapan Ömer Aycan için Çınar Otel'de veda programı düzenlendi. Programa Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, daire müdürleri, tapu ve kadastro müdürlüğü çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Memuriyet hayatının büyük bölümünü geçirdiği Devrek'ten ayrılmanın hüznünü yaşadığını belirten Aycan, Rotasyon çalışmaları sonucu Edirne Tapu ve Kadastro 14. Bölge Müdürlüğü'ne şube müdürü olarak tayin edildim. 17 yıl önce Devrek Kadastro Müdürlüğü'nde kontrol memuru olarak göreve başlamıştım. Bugün, bu mutluluğu sizlerle paylaşmaktan büyük bir onur duyduğumu bilmenizi isterim. Sizlerden ayrılacağım için de üzgünüm. Edirne'de bir kapınız olduğunu unutmayınız. Memuriyet hayatımın 17 yılının Devrek'te geçmesini benim için anlamlı kılan, 32 yıllık meslek hayatımın yarısından fazlasını kapsamış olmasıdır. dedi.

HAKKINIZI HELAL EDİN

Tapu dairelerinde alışılmışın dışında halka hep empatiyle hizmet vermeye çalıştıklarını ifade eden Aycan, şunları kaydetti: Vatandaşlarımızın bana verdiği destek ve güven için çok teşekkür ederim. Bana her zaman gösterdiğiniz sevgi ve yakınlık için Devrek halkına tekrar şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bütün Devrek halkından haklarını helal etmesini istirham ediyorum. Benim de haklarım varsa helal olsun
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.