Türk Telekom, müşterilerini Manchestar'a götürüyor

11 Mart 2012 Pazar 11:59
Türk Telekom, müşterilerini Manchestar'a götürüyor






İSTANBUL (CİHAN)- Türk Telekom, KAZANMAKMAK kampanya üyelerini 22 Nisan tarihinde Manchester'da oynanacak olan Manchester United-Everton maçına götürüyor. 29 Mart'a kadar www.facebook.com/kazanmakmakadresinden Neden Manchester United maçına ben gitmeliyim? sorusuna en güzel cevabı veren 3 üye, çift kişilik İngiltere seyahati ve Manchester United maçına bilet kazanacak.

Seçilen üyelerin, 20 Nisan-23 Nisan 2012 tarihleri arasında 3 gece 4 gün tüm ulaşım, transfer, konaklama, rehberlik giderleri karşılanacak. Talihliler 1 Nisan Pazar günü www.facebook.com/kazanmakmak adresinden duyurulacak.

Kampanya şartları ile ilgili detaylı bilgilere 0800 500 1 500 numaralı hattan, www.kazanmakmak.com.tr ve http://www.facebook.com/Kazanmakmak adresinden ulaşılabiliyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen Türk Telekom müşterileri, www.kazanmakmak.com sitesinden kolayca KAZANMAKMAK üyesi olabiliyor.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.