Üsküdar'da en kapsamlı denetim bugün yapıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Üsküdar Belediyesi ekipleri ilçede en kapsamlı iş yeri denetimi başladı. Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler’in de katıldığı denetimde, sağlık koşullarını yerine getirmeyenlere çeşitli cezalar kesildi.

07 Kasım 2014 Cuma 19:51
Üsküdar'da en kapsamlı denetim bugün yapıldı






Üsküdar'da en kapsamlı denetim bugün yapıldı


İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği denetimlere, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, İl Tarım Üsküdar İlçesi Müdürü Dilruba Okay ve Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları Mete Yapıcı ile Mustafa Serdar Güleç’de katıldı.

Üsküdar Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekiplerinin destek verdiği denetimler, Üsküdar’ın merkezindeki Zeynep Kamil Mahallesi ile Mimar Sinan Mahallesi’nde gerçekleştirildi.
 
Kontrolleri yapılan 7 fırında ekmek ve diğer gıda ürünlerinin sağlıksız ortamlarda üretildiği belirlendi. Sağlık koşullarını yerine getirmeyen ve evrakları eksik olan 1 fırın mühürlenirken 6 tanesine de 2 ay içerisinde belirlenen eksiklikleri gidermeleri için uyarı cezası verildi.

Üsküdarlılar’ın sağlıklı gıdalar tüketmesini sağlamak için denetimler önümüzdeki günlerde aralıksız devam edecek.

Son Güncelleme: 07.11.2014 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.