Benzin İstasyonunda Şüpheli Çanta Paniği

 Murat DELİKLİTAŞ – Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul () ŞİŞLİ’de, bir benzin istasyonuna bırakılan çanta paniğe yol açtı. Bomba süsü verilmiş çanta fünyeyle patlatıldı. Çantanın içinden gazete parçaları ve şişe çıktı. ...

19 Ekim 2014 Pazar 00:10
Benzin İstasyonunda Şüpheli Çanta Paniği






 Murat DELİKLİTAŞ – Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul () ŞİŞLİ’de, bir benzin istasyonuna bırakılan çanta paniğe yol açtı. Bomba süsü verilmiş çanta fünyeyle patlatıldı. Çantanın içinden gazete parçaları ve şişe çıktı.



Piyalepaşa Bulvarı üzerinde bulunan bir benzin istasyonuna saat 21.45’de gelen yüzü maskeli 3 kişi, ellerindeki çantayı istasyonun içine bırakarak kaçtı. Durumu fark eden benzin istasyonu çalışanları polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak, istasyonun giriş ve çıkışlarını şeritle kapattı.



Bomba imha uzmanı polis, özel kıyafet giyerek çantaya fünyeyi yerleştirdi. Benzin istasyonunun elektrikleri de güvenlik amacıyla kapatılırken, bir itfaiye ekibi de hazır olarak bekletildi. Güvenlik tedbirlerinin alınmasının ardından şüpheli çanta fünyeyle patlatıldı.



Çantada yapılan incelemede, içinde gazete parçaları ve şişe bulunduğu tespit edildi.



(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.