Cansu Cartı cinayeti, Bağcılar'da 16 yaşındaki kızı, erkek arkadaşı katletti

İstanbul Bağcılar'da henüz 16 yaşındaki genç kız, maddi zorluklar nedeniyle okul yerine çalışmaya başladı. Bir börekçi dükkanında erkek arkadaşı tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle öldürülen genç kızın katil zanlısı teslim oldu.

10 Şubat 2017 Cuma 08:24
Cansu Cartı cinayeti, Bağcılar'da 16 yaşındaki kızı, erkek arkadaşı katletti






Bağcılar'da 16 yaşındaki kızı, erkek arkadaşı katletti

Henüz genç kız bile denilecek yaşta değil. Ekmek parası için 16 yaşında çalışmaya başladı. Yükü ağır, ama katilin umrunda bile değil. Elindeki pompalı tüfekle arkadan kalleşçe yaklaştı ve kinini nefretini, kendince sevgisini gösterdi. Sonra kaçtı.

Cansu Çartı 16 yaşında. Aslında yaşıtları gibi okulda olması gerekiyordu. Ancak maddi sıkıntılar nedeniyle İstanbul Bağcılar’da bir börekçide çalışmaya başladı.

Son Dakika Bağcılar, 17 yaşındaki M.A.K. ile sevgili olan Cansu Çartı, bir süre önce bu ilişkiyi bitirdi. Genç kızın annesi Fatma Çartı’nın polise verdiği ifadeye göre, M.A.K., kendisini terk eden Cansu’yu dönmezse öldüreceğini söylüyordu. Ancak buna ne annesi ne de Cansu inandı. Birkaç gün sonra 16 yaşındaki Cansu Bağcılar’da börek arabasıyla ilerlerken, arkasından yaklaşan M.A.K. küçük kızı sokak ortasında vurdu. Çevredeki esnafın ilk müdahaleyi yaptığı Cansu, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Olaydan sonra kaçan M.A.K. ise pompalı tüfekle birlikte Bağcılar Asayiş Büro Amirliği’ne teslim oldu.

BABASI CEZAEVİNDE

Bağcılar Cinayet, Genç kızın babası Cemil Çartı’nın, geçen yıl cezaevine girdiği öğrenildi. 16 yaşında ailesinin yükünü omuzlarına alan Cansu ise börekçide çalışarak hem annesine hem kardeşine hem de cezaevinde bulunan babasına bakıyordu. Katil zanlısı M.A.K.’nın, cinayetten 2 gün önce sosyal medya hesabına “Bugün ne oluyor diye sorma kimseye çünkü yarın her şey sona erecek. Cici kız ne oluyor diye sorma çünkü bu hayat kasar” diye yazarak cinayetin ipuçlarını vermiş.

 
Son Güncelleme: 10.02.2017 08:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.