D-100 Derince geçişinde kaza: 2 yaralı

İZMİT(Kocaeli) () - KOCAELİ'nin Derince İlçesi'nde, D-100 karayolu geçişindeki tünel çıkışında iki aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Kaza dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Derince'den İzmit yönüne gelmekte olan...

18 Ağustos 2015 Salı 12:16
D-100 Derince geçişinde kaza: 2 yaralı






İZMİT(Kocaeli) () - KOCAELİ'nin Derince İlçesi'nde, D-100 karayolu geçişindeki tünel çıkışında iki aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Derince'den İzmit yönüne gelmekte olan Sinan Aydın yönetimindeki hafif ticari araç, tünel çıkışı, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu orta refüjdeki bariyerlere çarparak savruldu. Hemen arkasından gelmekte olan Arda Elibol'un kullandığı 34 KT 3210 plakalı otomobil de ona çarptı.
Çarpmanın şiddetiyle hafif ticari aracın sol ön tekerleği yerinden koparak karşı yöne fırladı. Bu sırada karşı yönden araç geçmemesi ise olası bir faciayı önledi. Kazada iki aracın sürücüsü hafif yaralandı. Kaza nedeniyle yol araçlar kaldırılana kadar yaklaşık yarım saat ulaşıma kapalı kaldı. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.