Düğün evi cenaze evi oldu

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), () - BURSA'nın Orhangazi İlçesi Çakırlı Mahallesi’nde pazar günü aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan komşuları Hasan Küp tarafından, anne ve babası ile birlikte evinin bahçesinde öldürülen...

18 Ağustos 2015 Salı 11:41
Düğün evi cenaze evi oldu






Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), () - BURSA'nın Orhangazi İlçesi Çakırlı Mahallesi’nde pazar günü aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan komşuları Hasan Küp tarafından, anne ve babası ile birlikte evinin bahçesinde öldürülen Reva Gem'in cinayetten 2 gün önce aynı bahçede oğlu için yakınlarına sünnet yemeği verdiği ortaya çıktı.
Orhangazi İlçesi'ne bağlı Çakırlı Mahallesi'nde komşuları Hasan Küp tarafından pompalı tüfekle, 8 yıl önceki bir tartışma nedeniyle öldürüldüğü öne sürülen en 69 yaşındaki Ali Gem, eşi 70 yaşındaki Gülfer ve oğulları 46 yaşındaki Reva Gem'i'in evinde yas sürüyor. Cinayeti işledikten sonra kaçan, saatler sonra jandarma tarafından bir arazide saklanırken yakalanarak gözaltına alınan Hasan Küp, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.
Anne ve babası ile evinin bahçesinde öldürülen Reva Gem'in iki gün önce aynı bahçede babasının adını verdiği oğlu Ali Gem için yakınlarına sünnet yemeği verdiği ortaya çıktı. Oğlu Ali Gem'i evin bahçesine atla getiren Reva Gem, daha sonra yakınlarıyla gece boyunca eğlendi. Cinayet günü ise, Gem ailesinin evlerine gelen konuklarına ikram etmek üzere bahçeden meyve sebze toplamaya gittiği, döndüklerinde ise saldırıya uğradıkları ifade edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.