Gelin ve damata kaza şoku: Düğün yerine karakola gittiler

Beşiktaş'ta meydana gelen kazada gelin ve damadın içinde bulunduğu araç başka bir otomobile çarptı. En mutlu günleri adeta kabusa dönen gelin ve damat polis aracıyla karakola götürüldü.

13 Mayıs 2018 Pazar 18:00
Gelin ve damata kaza şoku: Düğün yerine karakola gittiler






Gelin ve damata kaza şoku: Düğün yerine karakola gittiler


Gelin arabası yolda bir başka araçla çarpıştı. Çıkan kargaşa kavgaya döndü, gelin ve damat düğün yerine karakola gitmek zorunda kaldı.

Düğün salonuna gitmek için yola çıkan gelin arabasına başka bir otomobil çarptı. Beşiktaş Ortaköy'de meydana gelen kaza sonrası iki grup arasındaki kavgada yumruklar konuştu. En mutlu günleri adeta kabusa dönen gelin ve damat polis aracıyla karakola götürüldü.


Beşiktaş Ortaköy'de düğün salonuna gitmek için yola çıkan gelin aracına başka bir otomobil çarptı. Kaza nedeniyle otomobil sürücüsü ile gelin arabasında bulunanlar arasında yumruklu kavga çıktı. Düğün aracından inen gelin ve damat polis aracına bindi. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay Beşiktaş Muallim Naci Caddesi üzerinde saat 09.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, düğün salonuna gitmek için yola çıkan gelin arabasına, aynı yönde giden bir otomobil çarparak kazaya neden oldu.

KAVGAYA TUTUŞTULAR

Kaza nedeniyle otomobil sürücüsü ile gelin aracındaki kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek yumruklu kavgaya dönüştü. Her iki aracın sürücüsünün kavgasını çevredekiler araya girmeden izledi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri tarafından kavgaya karışanlar güçlükle sakinleştirildi. Kazaya neden olan sürücü ise yerde sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri tarafından kelepçe takılan bu sürücü, karakola götürüldü.

DÜĞÜNE GİDECEKLERDİ KARAKOLA GİTTİLER

En mutlu günleri adeta kabusa dönen gelin ve damat uzun süre kendine gelemedi. Gelin ve damat bir süre sonra polis aracına bindirilerek ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.