Hakkari'de askeri hareketlilik: Bölgeye yığınak yapılıyor

Terör örgütü PKK'nın seçimlerden önce çözüm sürecini sona erdirecek kanlı eylemlere hazırlandığı istihbaratı güvenlik güçlerini harekete geçirdi.

09 Mayıs 2015 Cumartesi 20:13
Hakkari'de askeri hareketlilik: Bölgeye yığınak yapılıyor






Hakkari'de askeri hareketlilik: Bölgeye yığınak yapılıyor


Bölücü terör örgütünün Kandil'den çok sayıda militanı Türkiye'ye yolladığı istihbaratının ardından Türkiye Irak sınırında askeri hareketlilik en üst düzeye çıktı. Hakkari’de karadan ve havadan askeri hareketlilik devam ederken terör örgütü PKK'nın çözüm sürecini seçimlerden hemen önce sabote edecek eylem yapacağı istihbaratı güvenlik güçlmerini harekete geçirdi.

SINIRDA YIĞINAK VAR


Hakkari’de yaklaşık iki haftadan beri sınır boylarına olan askeri yığınak devam ediyor. Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığından hareket eden silah ve asker taşıyan mayına dayanıklı “Kirpi” adı verilen zırhlı araçlar sinyal kesici araçlar işliğinde çarşı merkezinden geçerek sınır boylarına yöneldi. 20 araçlık konvoyun Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki sınır kesimlerinde bulunan askeri noktalara takviye olarak gönderildiği belirtildi.
Son Güncelleme: 09.05.2015 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.