HDP Mersin ve Adana il binalarında patlama (8)

AÇIKLAMA BEKLENİYOR HDP'nin Adana binasındaki patlamanın oluş şekli ve paketin nasıl geldiğine ilişkin çok sayıda parti yöneticisinin ifadesine başvuran polis, olayın oluş anına ilişkin netliği sağlarken; olay yeri inceleme ekibinin bulguları...

18 Mayıs 2015 Pazartesi 18:54
HDP Mersin ve Adana il binalarında patlama (8)






AÇIKLAMA BEKLENİYOR
HDP'nin Adana binasındaki patlamanın oluş şekli ve paketin nasıl geldiğine ilişkin çok sayıda parti yöneticisinin ifadesine başvuran polis, olayın oluş anına ilişkin netliği sağlarken; olay yeri inceleme ekibinin bulguları da çeşitli ipuçları verdi. Paket olarak değerlendirilen patlayıcının içinde bulunduğu ambalajın da çiçek olduğu, bombanın zaman ayarlı olarak ayarlandığı, HDP yanlılarının bulunduğu bir çarşı esnafı adına gönderildiği, patladığı sırada odada bulunanlardan uzak bir noktada duvarın önünde bulunduğu anlaşıldı.
Polisin ulaştığı net bilgilerin kısa sürede parti yöneticileri ve kamuoyu ile de paylaşılacağı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.