Hırsızlık suçundan aranan zanlı, babasıla polise saldırdı

Aydın'da hırsızlık suçundan aranan bir şüpheli ile babasının saldırısına uğrayan iki polis memuru, darp edilerek yaralandı

26 Ocak 2016 Salı 01:19
Hırsızlık suçundan aranan zanlı, babasıla polise saldırdı







Hırsızlık suçundan aranan zanlı, babasıla polise saldırdı

Aydın'da hırsızlık suçundan aranan bir şüpheli ile babasının saldırısına uğrayan iki polis memuru, darp edilerek yaralandı. Takviye polis ekiplerinin de gelmesiyle arbedede parmağından yaralanan şüpheli ile polislerin darp edilmesi olayına karıştığı belirlenen babası gözaltına alındı.

Şehit Yetkin Polis Merkezi'nde görevli polis memurları Reşat Dumlu ile Mehmet Çakır, Fatih ve Osman Yozgatlı Mahalleleri'nde, bugün öğlen saatlerinde devriye görevi yaparken Kadıköy Kavşağı'nda şüpheli bir otomobili durdurdu.

Otomobil içerisindeki Hakan E.'nin hırsızlık suçundan arandığı belirlenip, gözaltına alınmak istendi. Ancak Hakan E. ve yanındaki babası H.E., polislere direndi.

Bunun üzerine arbede çıktı. Olay yerine takviye polis ekipleri istendi. Yaşanan arbedede polis Dumlu ve Çakır, baba-oğulun yumruk ve kafa darbeleriyle yaralandı. Baba-oğulun attığı taşlar nedeniyle ekip otosunda da maddi hasar meydana geldi. Arbedede Hakan E. de sağ el orta parmağından yaralandı. Takviye polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte baba-oğul gözaltına alındı.

Aydın Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Hakan E. ve babası H.E., ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü. Yaralı iki polis memurunun ise Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavileri yapılıp, darp raporu verildi. İki polis memuru, şüpheli baba-oğuldan şikayetçi olurken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Son Güncelleme: 26.01.2016 01:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.