İnşaattan kopan tuğlalar tehlike yaratıyor

ŞANLIURFA'da yapımı durdurulan 3 katlı inşaattan koparak çevreye düşen tuğla ve beton parçaları tehlike yaratıyor. Hafif rüzgarla parçaların aşağıya düştüğünü söyleyen esnaf, güvenlik önlemi alınmasını istedi. Beykapısı...

09 Nisan 2015 Perşembe 21:27
İnşaattan kopan tuğlalar tehlike yaratıyor






ŞANLIURFA'da yapımı durdurulan 3 katlı inşaattan koparak çevreye düşen tuğla ve beton parçaları tehlike yaratıyor. Hafif rüzgarla parçaların aşağıya düştüğünü söyleyen esnaf, güvenlik önlemi alınmasını istedi.
Beykapısı Mahallesi’nde 2010 yılında inşasına başlanılan ancak yapımı durdurulan 3 katlı inşaat, zeminde bulunan esnafa tedirginlik yaşatıyor. Zamanla çürüyen tuğla ve beton parçaları, rüzgarla birlikte düşerek çevredekileri endişelendiriyor. Tamamlanmayan inşaattan sürekli parçalar düştüğünü söyleyen esnaf, olası bir kaza yaşanmadan yetkililerin önlem almasını istedi.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.