Kaldırımda Yürürken Bacaklarından Vuruldu

Yusuf ÜNAL/ANTALYA, () - ANTALYA'da kaldırımda yürürken, kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla bacaklarından vurularak yaralanan 34 yaşındaki Şirin Turfan, hastaneye kaldırıldı. Olay dün saat 19.00 sıralarında Kışla...

02 Aralık 2014 Salı 11:49
Kaldırımda Yürürken Bacaklarından Vuruldu






Yusuf ÜNAL/ANTALYA, () - ANTALYA'da kaldırımda yürürken, kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla bacaklarından vurularak yaralanan 34 yaşındaki Şirin Turfan, hastaneye kaldırıldı.
Olay dün saat 19.00 sıralarında Kışla Mahallesi, 35'inci Sokak'ta meydana geldi. Kaldırımda yürüdüğü sırada yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan Şirin Turfan bacaklarından yaralandı. Kanlar içerisinde kalan Turfan çevredekilerden yardım istedi. Olay yerine gelen ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülen Şirin Turfan'ın sol diz kapağına iki, sağ bacağına ise bir kurşun isabet ettiği anlaşıldı.
Olay yerinde inceleme yapan polis, silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.