Muş'ta Gösteriler Sabaha Kadar Devam Etti

Cevat DANIŞ- Sedat BUDAK/MUŞ, DOĞUBAYAZIT (Ağrı), () - PKK'nın Suriye'deki yapılanması PYD'nin kontrolü altındaki Kobani'ye IŞİD güçlerinin saldırısını protesto eden grup Muş'ta gece boyu gösteri yaptı. İki gündür olaylara sahne...

09 Ekim 2014 Perşembe 12:15
Muş'ta Gösteriler Sabaha Kadar Devam Etti






Cevat DANIŞ- Sedat BUDAK/MUŞ, DOĞUBAYAZIT (Ağrı), () - PKK'nın Suriye'deki yapılanması PYD'nin kontrolü altındaki Kobani'ye IŞİD güçlerinin saldırısını protesto eden grup Muş'ta gece boyu gösteri yaptı. İki gündür olaylara sahne olan Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde ise askerler zırhlı araçlarla önlem aldı.
HDP'nin 'sokağa çıkın' çağrısı üzerine salı gecesi başlayan ve bir çok yerde ölümlerle sonuçlanan gösteriler dün gece Muş'ta yoğunluk kazandı. Akşam saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi Millet Caddesi'nde toplanan göstericiler gece boyunca ateş yakarak eylem yaptı. Taş ve molotofkokteyli saldıran göstericilere polis basınçlı su ve biber gazı kullandı. Ara sokaklara dağılan göstericiler eylemlerine sabaha kadar devam ederken kentte gerginlik devam ediyor.
AĞRI'DA ASKERLER ÖNLEM ALDI
İki gündür olayların devam ettiği Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde asker yoğun güvenlik önlemi aldı.
Doğubayazıt İlçesi'nde işyerleri bugün de açılmazken, askeri birlikler caddelerde önlem aldı, ilçe çevresinde zırhlı araçlar bekletildi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.