Nusaybin'de Ypg'linin Taziyesinin Ardından Olaylar Çikti

Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN(Mardin),() - MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde, Kobani'de IŞİD'le çıkan çatışmada ölen YPG'li 'Helin Bagok' kod adlı Hanife Güngör için kurulan taziye çadırına yapılan yürüyüşün ardından olaylar çıktı. Bugün...

06 Ekim 2014 Pazartesi 18:40
Nusaybin'de Ypg'linin Taziyesinin Ardından Olaylar Çikti






Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN(Mardin),() - MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde, Kobani'de IŞİD'le çıkan çatışmada ölen YPG'li 'Helin Bagok' kod adlı Hanife Güngör için kurulan taziye çadırına yapılan yürüyüşün ardından olaylar çıktı.
Bugün ilçedeki Şirin Bulvarı'nda toplanan ve aralarında Nusaybin Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Kök'ün de bulunduğu kalabalık, sloganlar eşliğinde Güngör için kurulan taziye çadırına yürüdü. Yürüyüş sonrası taziye çadırının bulunduğu bölgeden ayrılan gruplar, ilçedeki bazı cadde ve sokaklara barikat kurarak polislere ses bombası, molotofkokteyli, havai fişek ve taş atınca polis gaz bombası ve basınçlı su ile müdahale  etti.
Olaylar ilçenin bazı cadde ve sokaklarında bir süre devam ettikten sonra göstericiler polis tarafından dağıtıldı. Güvenlik güçleri Nusaybin'de önlemleri artırdı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.