OPERASYONDA KALAŞNİKOF ELE GEÇİRİLDİ

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, değişik tarihlerde uzun namlulu tüfekle işyeri ve araca ateş açılmasıyla ilgili çalışma başlatan polis, 4 kişiyi gözaltına aldı. 1 Kalaşnikof marka tüfek ve 1 pompalı tüfek ele geçirdi. İzmir Emniyeti...

17 Aralık 2014 Çarşamba 14:15
OPERASYONDA KALAŞNİKOF ELE GEÇİRİLDİ






İZMİR'in Buca İlçesi'nde, değişik tarihlerde uzun namlulu tüfekle işyeri ve araca ateş açılmasıyla ilgili çalışma başlatan polis, 4 kişiyi gözaltına aldı. 1 Kalaşnikof marka tüfek ve 1 pompalı tüfek ele geçirdi.
İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Buca İlçesi'nde değişik tarihlerde işyeri ve araç kurşunlama ile silahla tehdit suçlarına karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Çalışmalarda belirlenen adreslere Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle operasyon düzenlendi.
Operasyonda, K.D., R.K., F.A. ve M.D. gözaltına alınırken; evlerinde yapılan aramalarda Kalaşnikof marka 1 tüfek, bu silaha ait 20 mermi, 1 pompalı tüfek, 10 fişek, 9 milimetre çapında 9 mermi ve 7.65 milimetre çapında 8 mermi ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan, F.A. ve M.D. tutuklandı, diğer 2 şüpheli serbest bırakıldı.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.