Polise atacakları bomba ellerinde patladı, 2 PKK'lı öldü

PKK'lı teröristler, hendekleri kapatan polis ekiplerine bomba atmak isterken ellerinde patlayınca ikisi de olay yerinde öldü. Şırnak'ta meydana gelen olayın ardından Dicle Mahallesi'nde çıkan gerginlik sürüyor..

01 Ekim 2015 Perşembe 18:25
Polise atacakları bomba ellerinde patladı, 2 PKK'lı öldü






Polise atacakları bomba ellerinde patladı, 2 PKK'lı öldü

Teröristlerin polis ekiplerine yönelik bombalı saldırı girişimi hazırlığı sonlarını hazırladı. PKK'lı katiller, hendekleri kapatan polis ekiplerine bomba atmak isterken ellerinde patlayınca ikisi de olay yerinde öldü.
Şırnak'ta polis ekiplerine saldırıda bulunmak isteyen teröristlerden ikisi, patlayıcının ellerinde infilak etmesi sonucu öldü.
Şırnak, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK mensuplarınca Yeşilyurt, Gazipaşa ve Dicle mahallelerinde güvenlik güçlerinin geçişini engellemek için kazılan hendeklerin kapatılması ve kurulan barikatların kaldırılması için operasyon düzenledi.

BOMBA ELLERİNDE PATLADI: 2 TERÖRİST ÖLDÜ

Teröristlerce hendekleri kapatmaya çalışan polis ekiplerine el yapımı patlayıcı ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu. Polise el yapımı patlayıcıyla saldırıda bulunulmak istendiği sırada patlayıcının ellerinde infilak etmesi sonucu 2 terörist öldü.
Son Güncelleme: 01.10.2015 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.