Savcının oğlu, Ataköy'ü karıştırdı: Havaya ateş açtı 2 yaralı var

İstanbul Ataköy 5. Kısımdaki Hakim Savcılar Lojmanları yakınında silah sesleri duyuldu. Takviye polis ekiplerinin sevk edildiği olayda 2 kişi yaralandı.

06 Eylül 2017 Çarşamba 22:00
Savcının oğlu, Ataköy'ü karıştırdı: Havaya ateş açtı 2 yaralı var






Savcının oğlu, Ataköy'ü karıştırdı: Havaya ateş açtı 2 yaralı var
    


Ataköy'de peş peşe duyulan silah seslerinin ardından İstanbul polisi alarma geçti. Ataköy hakim ve savcı lojmanlarından gelen silah sesleri üzerine bölgeye çok sayıda polis gönderildi.


Silah kullanan kişinin Lojmanda kalan bir savcının oğlu olduğu öğrenildi. Polise teslim olan savcının oğlu gözaltına alındı.


Görgü tanıkları olay anının basın mensuplarına anlattı. Adının açıklanmasını istemeyen görgü tanığı, "Akşam saatleriydi, arkadaşlarla kafede oturuyorduk. Bir bağırtı duyduk. Bağırtıya doğru baktık, eşofmanlı genç bir çocuk esnafın üzerine yürüdü. Esnaf da bunu biraz hırpaladı gibi oldu. Sonra geri gitti. Çocuk geri gelecek diye beklerken bir baktık, yukarıdan silahlar sıkıyorlar. Çoluk çocuk hepimiz yerlere yattık. Bir baktık iki kişi göğsünden hafif yaralandı. Bir baktık yukarıdan ses bombası attı. Sonra özel harekat polisleri geldi" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.