Seydişehir'de yangın paniği

KONYA'nın Seydişehir İlçesi'nde bir evin yatak odasında çıkan yangın, paniğe neden oldu. Alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, dumandan etkilenen anne ve oğlu evden tahliye edildi. Olay, bugün saat 13.30 sıralarında Alaylar...

28 Nisan 2015 Salı 14:54
Seydişehir'de yangın paniği






KONYA'nın Seydişehir İlçesi'nde bir evin yatak odasında çıkan yangın, paniğe neden oldu. Alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, dumandan etkilenen anne ve oğlu evden tahliye edildi.
Olay, bugün saat 13.30 sıralarında Alaylar 2 Mahallesi 810 Sokak'ta 2 katli evin 1'inci katında meydana geldi. Fatih Harmankaya’nın kiracı olarak oturduğu evin yatak odasında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden Havva Harmankaya, komşularından yardım istedi. Yangına ilk etapta kendi çabalarıyla müdahale etmek isteyen Havva Harmankaya ve oğlu Emirhan Harmankaya, itfaiye ekipleri tarafından evden tahliye edildi. Alevler itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken yatak odası kullanılmaz hale geldi. İtfaiye, yangının elektrik kontağından çıktığı üzerinde duruyor.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.