SURİYELİ, 20 KİLO ESRARLA YAKALANDI

KİLİS, () - KİLİS'te, polisin şüphelenerek durdurduğu Suriyeli A.K.'nin çantasında 20 kilo 190 gram esrar ele geçti, şüpheli gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, rutin devriye görevi sırasında durumundan şüphelendiği...

27 Aralık 2014 Cumartesi 11:40
SURİYELİ, 20 KİLO ESRARLA YAKALANDI






KİLİS, () - KİLİS'te, polisin şüphelenerek durdurduğu Suriyeli A.K.'nin çantasında 20 kilo 190 gram esrar ele geçti, şüpheli gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri, rutin devriye görevi sırasında durumundan şüphelendiği yanında çanta bulunan bir kişiyi takibe aldı. Polis, bir süre takibin ardından durdurduğu ve Suriyeli olduğu belirlenen A.K.'nin çantasını aradı. Yapılan aramada çantada 20 kilo 190 gram esrar bulan polis, Suriye uyruklu şüpheli A.K.'yi gözaltına aldı ve Emniyet Müdürlüğü'ne götürerek sorgulamaya başladı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.