Suriyeli aileyi taşıyan kamyonet kaza yaptı: 2 ölü, 5 yaralı

Ali Can ZERAY/EDİRNE, ()- EDİRNE'de TEM yolunda kontrolden çıkıp bariyerlere çarpan kamyonetin sürücü ile Suriyeli 7 yaşındaki Abdül Hadi Khatip öldü. Kazada, Suriyeli çocuğun annesi, babası ve 3 kardeşi de yaralandı. Suriyeli...

14 Eylül 2015 Pazartesi 18:50
Suriyeli aileyi taşıyan kamyonet kaza yaptı: 2 ölü, 5 yaralı






Ali Can ZERAY/EDİRNE, ()- EDİRNE'de TEM yolunda kontrolden çıkıp bariyerlere çarpan kamyonetin sürücü ile Suriyeli 7 yaşındaki Abdül Hadi Khatip öldü. Kazada, Suriyeli çocuğun annesi, babası ve 3 kardeşi de yaralandı. Suriyeli anne 36 yaşındaki Hanye Khatib'in acı dolu çığlıkları yürekleri dağladı.
Ülkelerindeki savaştan kaçarak Avrupa ülkelerine gitmek için yola çıkan 6 kişilik Suriyeli Khatib Ailesi'ni taşıyan Ümit Saral yönetiminde 34 GG 6893 kamyonet, TEM Edirne gişeleri yakınlarında kontrolden çıkıp bariyerlere çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücüsü Ümit Saral ve Suriyeli Abdül Hadi Khatip'in olay yerinde öldüğünü tespit etti. Kazada yaralanan 54 yaşındaki Camil Khatib, eşi Hanye Khatib ile çocukları 5 yaşındaki Ömer Khatib, 4 yaşındaki Yusuf Khatib ile 2 yaşında Rıdvan Khatip, Trakya üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yarılardan Rıdvan Khatib’in başından aldığı darbe sonucu sağlık durumunun ciddi olduğu bildirilirken, diğer yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi.  'YÜREĞİMİN YARISI GİTTİ' Hastanede tedavisi süren acılı anne Hanye Khatib, elindeki ölen oğlu Abdül Hadi’nin fotoğrafını göstererek, "Yüreğimin yarısı gitti" diyerek gözyaşı döktü. Kazanın nasıl olduğunu anlamadığını anlatan anne Khatib, "Bir anda oldu. Araçtan çıktım çocuklarımı aramaya başladım. Bir tanesinin öldüğünü gördüm. Diğeri kafasından yaralandı. Ameliyat geçiriyor. Eşim de tam olarak konuşamıyor. En küçüğü de yanımda yatıyor. Kendim de çok yorgunum. Yüreğim acıyor. Yüreğimin yarısı gitti" dedi.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kazayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor. 
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.