Suriyeli hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı

ADANA'da bir halı mağazasından hırsızlık yaparken fark edilen Suriyeli 28 yaşındaki İsmail El Şeyh ile arkadaşı 27 yaşındaki Muhammet Ali, çalışanları bıçakla tehdit ederek kaçtı. Polisin takibiyle yakalanan Suriyeliler tutuklandı. Merkez...

28 Nisan 2015 Salı 12:02
Suriyeli hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı






ADANA'da bir halı mağazasından hırsızlık yaparken fark edilen Suriyeli 28 yaşındaki İsmail El Şeyh ile arkadaşı 27 yaşındaki Muhammet Ali, çalışanları bıçakla tehdit ederek kaçtı. Polisin takibiyle yakalanan Suriyeliler tutuklandı.
Merkez Çukurova İlçesi'nde bir halı mağazasına gelen Muhammet Ali, işyeri önünde sergilenen halıları incelemeye başladı. Türkçe bilmediği için işaretlerle mağaza çalışanlarından halının fiyatını soran Muhammet Ali, görevlileri oyalarken, arkadaşı İsmail El Şeyh ise içeriye girdi. Boş olan mağazadaki kasaya yönelen İsmail El Şeyh, çekmeceleri karıştırıp, kasadaki 650 doları çaldı.
Hırsızlığı son anda fark eden çalışanlar, İsmail El Şeyh'i mağazadan çıkarken yakaladı. İsmail El Şeyh, kendisini sıkıştıran mağaza çalışanlarına direndi ancak kurtulamayacağını anlayınca da arka cebinden bıçak çekip çalışanları tehdit etti. Çalışanların geri çekilmesi üzerine İsmail El Şeyh ile arkadaşı Muhammet Ali kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerasınca kaydedilen Muhammet Ali ile İsmail El Şeyh'i kısa sürede yakaladı.
Merkez Çukurova İlçesi'nde 6 ayrı işyerinden daha hırsızlık yaptığı belirlenen Suriyeliler, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.