Zonguldak’ta otomobilde kaçak içki yakalandı: 5 gözaltı

Yeliz ALAGÖZ/ÇAYCUMA (Zonguldak), () -ZONGULDAK’ın Çaycuma İlçesi’ne bağlı Filyos Beldesi’nde, otomobilde yapılan aramada kaçak içki, uyuşturucu hap ve sahte çek ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 kişiden 1'i tutuklandı. İlçe...

15 Nisan 2015 Çarşamba 18:04
Zonguldak’ta otomobilde kaçak içki yakalandı: 5 gözaltı






Yeliz ALAGÖZ/ÇAYCUMA (Zonguldak), () -ZONGULDAK’ın Çaycuma İlçesi’ne bağlı Filyos Beldesi’nde, otomobilde yapılan aramada kaçak içki, uyuşturucu hap ve sahte çek ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 kişiden 1'i tutuklandı.
İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucu Filyos Beldesi’nde seyir halinde olan bir otomobili takibe aldı. Bir süre sonra durdurulan araçta yapılan aramada 120 şişe 70’lik bandrolsüz kaçak rakı, 17 uyuşturucu hap ve 3 sahte çek ele geçirildi. Araçta bulunan 40 yaşındaki Özcan Ö., 41 yaşındaki Mehmet A., 41 yaşındaki Satılmış K., 45 yaşındaki Sezgin S., ve 41 yaşındaki Erkan E. gözaltına alındı.
Adliyeye sevkedilen 5 kişiden çeşitli suçlardan aranması bulunan Erkan E., tutuklanırken, 4 şüpheli savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.