İki farklı Fenerbahçe

   Febnerbahçe sezonu ilk haftasında farklı yendiği Gaziantep SK’nü deplasmanda 2-0 yenerek sezona hızlı başladı.

    Maça kazanma adına çıkan sarı lacivertliler ilk yarıda istediklerini elde edemediler.Bunun başlıca nedeni sahaya çıkan ilk onbirde kanatlar istenildiği gibi çalışmadı.Oysa kaliteli oyunculara sahip Fenerbahçe ilk yrarıda rakibe belki gol atamadı gol pozisyonu az bıldu ama kendi kalesinde de fazla tehlike yaşamadı.Gaizantep'e bu konuda fazla imkan tanımadı.

   İlk yarıda sadece iki gol pozisyonu bulan Fenerbahçe ikinci yarıya yaptığı Rodrigues değişikliği ile başladılar.Bu değişiklik sarı lacivertlilerin tüm oyun planına yansıdı.İkinci yarıda sahada koşan pres yapan gol pozisyonu arayan bir Fenerbahçe seyrettik.Ve bu değişiklik ile Vedat Muriqi'in nefis pasıyla Kruse ile golü kazandı.Maçın ikinci yarıda mutlak hakimi Fenerbahçe oldu.Vedat Muriqi attırdığı golden sonra bir gol de kendi atarak sahanın yıldızı oldu. 

   Fenerbahçe ‘nin bu olumlu değişikliğine Gaziantep SK’ de karşılıksız kalmadı.Onlarda oyuna ortak adına ellerinden geleni yaptılar.Sonuçta ikinci yarıda seyiri keyifli bir futbol seyrettik.Fenerbahçe  bu sezon Rize deplasmanından sonra ikinci deplasman maçını kazandı.Ve sonuçta bu sezon şampiyonluk yarışında ben de varım dedi.

   Bu sonuçla Fenerbahçe rahatladı ve haftaya Başakşehir ile oynayacakları maça büyük moral kazandılar.Haftaya Fenerbahçe evine Başakşehir ile oynayacak, bu maçı kazanırsa şampiyonluk yarışında büyük iddia sahibi olacaklar.

   

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.