Eli kanlı terör örgütü PKK tarafından ülkemizde gerçekleştirilen eylemleri kınamadıkları gibi destek vermeleri sebebiyle isimleri sürekli olarak PKK’nın yaltakçıları olarak bilinen HDP’nin eş Genel Başkanı Demirtaş’ın beyanları kan donduracak cinsten.
Bu açıklamaların ardından Demirtaş artık TBMM üyesi olamaz. Hem bu devleti faşist ilan edeceksin, hem de bu devlete karşı hain olmaktan birde şeref duyacaksın. Ona şeref denmez. Ona vatan haini denilir. Az biraz onurun varsa artık o Yüce Meclis’e girmezsin. Bunun içinde yapılması gereken bellidir. Böyle vatan hainlerinin de artık bu ülkede yeri yoktur ve olmamalıdır. Kimse benim ülkemi lanetleyemez. Lanetlenecek birisi varsa oda siz ve sizin gibi düşünenlerdir.

    -“ÇİZMEYİ AŞTI”

    Bunları neden yazmak zorunda kaldığımı sizlere kısaca açıklayayım. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Halkların Demokratik Kongresi (HDK) Genel Kurulunda yaptığı konuşmada aynen şunları söylüyor, “Biz, bunlara göre, bu devletin hainiyiz. Hangi devletin? İnsanı köle gibi gören devletin, bireyi toplumu böcek gibi gören devletin, 'Kürdü ille de katledeceğim, Alevi’ye hakaret edeceğim, işçiyi Soma'da gömeceğim' diyen devletin hainiymişiz. Biz böyle bir faşist devletin haini olmaktan gurur duyarız" dedi.
Bu lafları söyleyen Selahattin Demirtaş’ın PKK ile ilgili olumsuz bir şey söylediğini duydunuz mu? Sürekli bu kişilerle kol kola olan, her olayın başını çeken, canlı kalkan olan bunlar değil mi? Kürtlerin haklarını savunuyoruz diyerek bölge halkını sömüren ve korku salarak oy alan bu HDP’liler değil mi? Şimdi gelelim madalyonun diğer yüzüne, PKK’yı savunacaksın, bebek katiline özgürlük isteyeceksin, şehirleri savaş alanına çeviren zihniyete destek vereceksin, utanmadan, arlanmadan ve çekinmeden birde çıkıp vatan hainliğinden gurur duyacaksın. Demirtaş artık çizmeyi aştın. İki gün önce Diyarbakır’da karne günü çocukları hedef alan katilleri dahi eleştiremeyen bir siyasi partinin Eş Genel Başkanı kendisini iyi tarif etmiş.

    -“ACİLEN İSTİFA ETMELİSİNİZ”
Bundan sonra yapılması gereken çok açık ve net. Selahattin Demirtaş’a sormak isterim, “Sen vatanını seven ve bağlı olan hangi Kürdün katledildiğinden bahsediyorsun. Bu katliamları yapan bu devlet değil, senin savunduğun zihniyettir. Bak sen dahi vatan hainliğinden şeref duyduğun bu Yüce Devlette Milletvekili ve bir partinin eş genel başkanı konumundasın. Çocuk katiline özgürlük isteyen sen ve senin gibi düşünenler ya bu devlete biat edersiniz ya da istifa edersiniz. Bu şerefli devletin üyesi olmak istemeyen def olur, bu topraklardan gider. Kusura bakma ama sana ve senin gibi düşünenlere bu ülkeyi böldürtmeyiz. Sen ve senin gibi düşünenler er veya geç yüce adalete hesap verecekler. Askeri, polisi, sağlık görevlisini, sivil vatandaşı, çoluk çocuk demeden önüne geleni katleden zihniyeti, katilleri savunacaksın ve ondan sonra da ben TBMM üyesiyim diyeceksin. Yok, öyle bir şey. Biraz şerefiniz, onurunuz varsa istifa eder, o Yüce Meclis’ten içeri girmezsiniz.

-“HAİNLERİN SONU HEP HÜSRAN OLMUŞTUR”

Savcıları görev başına çağırıyorum. Bu tür densiz açıklamaların ardından harekete geçmek için neyi bekliyorsunuz. Bakın ne diyor Demirtaş; basına yansıdı şekli ile aktarıyorum, "Bizi böyle bir alana sıkıştırmalarına izin vermeyelim. Böyle bir lanet devletin üyesi olmak zorunda değiliz. Kendi yurttaşının, yaralının kan kaybından ölümünü yukarıdan izleyen bir bakanlık, devlet asla yurttaşın devleti olamaz" ifadelerini kullandı. Peki, ey Demirtaş bu devletin hemşiresine, doktoruna, öğretmenine, polisine, askerine, sivil vatandaşına, beşikteki bebeğe, okulunda karne alan çocuğa mermi sıkıp bomba atan eli kanlı PKK’nin terörist köpeklerine mi yardım edecek? Sen bu devlete karşı hain olmaktan onur duyacaksın ondan sonrada yardım isteyeceksin. Kusura bakma da yok öyle bir şey. Sen ve senin gibilerin kısa sürede bu ülkeden kovulması ve yüce adaletin önüne çıkarılması artık kaçınılmazdır. Sen ve senin gibi düşünenlerin yaptığı anayasadan da bu ülkeye bir hayır gelmez. Tarih vatan hainlerin sonunun her zaman hüsran olduğunu yazmıştır. Sizin de farklı olacağını sanmıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.