Balkanlılar Festivali Candan Erçetin'le Başladı

Mehmet CANDAN/ İZMİR, () - İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 10'ncusu düzenlenen Balkanlılar Halk Dansları Festivali'nin açılış konserinde sahne alan ünlü sanatçı Candan Erçetin İzmirlilere unutulmaz bir gece...

10 Ekim 2014 Cuma 22:33
Balkanlılar Festivali Candan Erçetin'le Başladı






Mehmet CANDAN/ İZMİR, () - İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 10'ncusu düzenlenen Balkanlılar Halk Dansları Festivali'nin açılış konserinde sahne alan ünlü sanatçı Candan Erçetin İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 10'ncu kez düzenlenen Balkanlılar Festivali Candan Erçetin konseriyle başladı. Gündoğdu Meydanı'ndaki konserde binlerce İzmirli'nin yanı sıra 10'ncu Balkanlılar Halk Dansları Festivali için Balkan ülkelerinden gelen konuklar Candan Erçetin'in şarkılarıyla doyasıya eğlendi. Konsere, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'da katıldı. Konsere 'Bir başkadır benim memleketim' şarkısıyla başlayan Candan Erçetin şarkılarını İzmirliler ve Balkanlardan gelen konuklar için söyledi.
Arnavut ve Makedon kökenli bir ailenin kızı olarak dünyaya geldiğini belirten Candan Erçetin, "Balkan festivaline hepiniz hoş geldiniz diyorum. Balkan kelimesi tabi içinde bütünüyle göçleri barındırıyor, bana sorarsanız eğer hüznü barındırıyor. Göçmen bir ailenin kızı olarak ben öyle hissediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.