Soma faciası davasında, 45 sanık, 52 gün sonra tekrar hakim karşısında (3)

FEYZİOĞLU AKHİSAR'DA KOORDİNASYON MERKEZİ AÇTI Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Manisa'nın Soma İlçesi'nde 301 madencinin öldüğü dava için Akhisar'a geldi. Davanın görüldüğü Kültür Merkezi'nin karşısında,...

15 Haziran 2015 Pazartesi 13:06
Soma faciası davasında, 45 sanık, 52 gün sonra tekrar hakim karşısında (3)






FEYZİOĞLU AKHİSAR'DA KOORDİNASYON MERKEZİ AÇTI
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Manisa'nın Soma İlçesi'nde 301 madencinin öldüğü dava için Akhisar'a geldi. Davanın görüldüğü Kültür Merkezi'nin karşısında, Türkiye Barolar Birliği Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yapan Feyzioğlu, "Somalı aileler ve bizler, bu davanın takipçisi olacağız. Asla pes etmeyeceğiz. Ölmek var, dönmek yok. Türkiye Barolar Birliği olarak süreci başından sonuna anlatan Soma Maden Faciası raporunu hazırladık. Bu arada aileler, faciadan sonra yaşadıkları acıları da bizlere yazıyor. O acılar da birer kitap haline getirilecek" dedi.
AKHİSAR (Manisa), ()

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.