Edirne'de okullar tatil (4 ocak Pazartesi)

Edirne’de sabah saatlerinden itibaren etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Valilik kararıyla ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın (4 Ocak Pazartesi günü) tatil edildi.

03 Ocak 2016 Pazar 22:11
Edirne'de okullar tatil (4 ocak Pazartesi)






Edirne'de okullar tatil (4 ocak Pazartesi)

Edirne’de sabah saatlerinden itibaren etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Valilik kararıyla ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın (pazartesi) için 1 gün ara verildi. Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, kar yağışının yanı sıra sıfırın altında 6 dereceyi bulan soğuk hava nedeniyle okulların yarın 1 gün süreyle tatil ediğini belirterek, "Yoğun kar yağışının yanı sıra soğuk hava nedeniyle öğrencilerimiz için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla valilik tarafından okulların tatil edilmesine verildi. Buna göre, yarın Edirne Merkez ilçe, Havsa, Lalapaşa, Süloğlu, Keşan, Meriç ve Uzunköprü ilçelerindeki temel eğitim ve orta öğretim okullarında eğitim- öğretime 1 gün süreyle, Enez ve İpsala İlçelerinde de sadece taşımalı eğitim öğrencileri için eğitime Pazartesi günü 1 gün süre ile ara verilmiştir" dedi.


TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DE YARIN TATİL

Edirne’deki yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edilmesinin ardından Trakya Üniversitesi Rektörlüğü de yarın eğitime 1 gün süreyle ara verildiğini açıkladı.
Üniversite resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuru da 'Yoğun kar yağışı nedeniyle 04 Ocak 2016 tarihinde eğitim-öğretime 1 gün ara verilmiştir' denildi.

Son Güncelleme: 03.01.2016 22:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.