Zaman Gazetesi Erdoğan'ı 5 yıl sonra manşet yaptı

Kayyum yönetimine devredilen yarım asırlık Zaman Gazetesi bugün okurlarının karşısına farklı formatla çıktı...

06 Mart 2016 Pazar 11:54
Zaman Gazetesi Erdoğan'ı 5 yıl sonra manşet yaptı






Zaman Gazetesi, Kayyum yönetimiyle birlite yayın politikası ile birlikte tasarımını da değiştir. Zaman ile birlimte özdeşleşen yazı karekterleri ve haber sunum üslubu da tamamen değişti. Bu sabah Zaman okurlarının karşısına 2010 referandumu ve bir sonraki seçimlerin ardından ilk kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı manşete taşıyan pozitif haberle çıktı. Gazetenin bugün piyasaya çıkan sayısının ön hazırlığının ise Sabah Gazetesi'nde yapıldığı öğrenildi.

KAYYUM DÖNEMİ BAŞLAMIŞ OLDU

Feza Gazetecilik A.Ş.'ye Sezai Şengönül'ün, Avukat Tahsin Kaplan ve Avukat Metin İlhan'ın kayyum olarak atanmasının ikinci gününde, Zaman gazetesi yeni yüzüyle baskı yaparak okuyucuyla buluştu.
 
Yavuz Sultan  Selim Köprüsü'nün açılışını manşet yapan Zaman gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  Kadınlar Günü için vereceği resepsiyonu da birinci sayfasından duyurdu.
 
BUGÜN EKİBİ ZAMAN GAZETESİ İLE İŞE KAVUŞTU

Gazetenin hazırlık aşaması ise kapatılan Bugün ve Millet Gazetesi'nde işe alınan, bir hafta önce iş akitleri feshedilen ekip tarafından hazırlandığı öğrenildi. Takvim ve Güneş Gazeteleri'nde uzun süre görsel yönetmenlik yapan Ercan Demir'in Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirildiği öğrenildi. Ercan Demir'in Bugün ve Millet Gazeteleri kapalına kadar İpek Medya'da görev yapan ekibi yönetmişti.

İşte Zaman gazetesinin kayyum yönetimindeki ilk sayısı:


Son Güncelleme: 06.03.2016 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.