Çöplükten utanç verici görüntüler çıktı; Antalya polisi şoke oldu

Antalya'da kağıt toplayan bir vatandaşın çöpten bulduğu bellek ve fotoğraf makinası içinden çocuk istismarı görüntüleri çıktı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 16:09
Çöplükten utanç verici görüntüler çıktı; Antalya polisi şoke oldu






Çöplükten utan verici görüntüler çıktı; Antalya polisi şoke oldu

Çocuk istismarcısı tarafından kaydedildiği ortaya çıkan görüntüler polisi şoke etti. Antalya'nın Manavgat ilçesinde, kağıt toplayıcıları tarafından çöp konteynerinde bulunan hard disk ve flash belleklerden çocuk istismarı görüntüleri çıktı.

Manavgat'ta 5 yıldır kağıt toplayarak geçimlerini sağlayan Mehmet Türkan ve Alime Türkan çifti, Mimar Sinan Mahallesi 6040 Sokakta, HDP ilçe örgütü binasının arkasında bulunan çöp konteynerini karıştırırken bir poşette 2 hard disk, 2 flash bellek ve fotoğraf makinesi buldu.

Eve döndüklerinde inceledikleri görüntülerde bir market içerisinde küçük çocukların istismar edildiği çok sayıda görüntüyle karşılaşan çift, durumu polise haber verdi.

Türkan çifti, buldukları hard disk ve flash bellekleri polise teslim etti. Mehmet Türkkan, görüntüleri bulduğu çöp konteynerinin yanında gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu bulduğu görüntüleri izleyince şaşkınlık yaşadığını söyledi.

Görüntülerin gizli kamerayla çekildiğini gördüğünü anlatan Türkkan, "Umarım bunu yapanlar en kısa sürede yakalanır ve cezalarını çekerler." diye konuştu.
Son Güncelleme: 12.12.2016 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.