Gaziantep’te kuyumcudan 2 kilo altın çalındı

GAZİANTEP, () - GAZİANTEP’te, bir kuyumcuya giren kişi ya da kişiler, kasadaki 2 kilo altın ve bin lira parayı çaldı. Olay, sabah saatlerinde Şahinbey Mahallesi’nde meydana geldi. Şehitler Caddesi’ndeki kuyumcuya gelen iş yeri...

10 Ağustos 2015 Pazartesi 15:20
Gaziantep’te kuyumcudan 2 kilo altın çalındı






GAZİANTEP, () - GAZİANTEP’te, bir kuyumcuya giren kişi ya da kişiler, kasadaki 2 kilo altın ve bin lira parayı çaldı.
Olay, sabah saatlerinde Şahinbey Mahallesi’nde meydana geldi. Şehitler Caddesi’ndeki kuyumcuya gelen iş yeri sahibi Abdülkadir Küçük, kasasındaki 2 kilo altının ve bin lira parasının olmadığını fark edince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine kuyumcuya gelen polis, işyerinde inceleme yaptı. İşyerinin kepenklerinin kırıldıktan sonra tornavida ile kapının açıldığı belirlendi. İşyerinde parmak izi incelemesi yapan ekipler, içeriye girilmesinin ardından açılan kasadaki 2 kilo altın ile bin lirayı çaldığını saptadı. Güvenlik kamerası bulunmayan kuyumcuda vitrindeki imitasyon altınlara dokunmadıkları da anlaşılan şüpheli veya şüphelilerin, kimliklerinin saptanarak yakalanması için çalışma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.